arrow1 Pagină principală arrow1 Studenți arrow1 Sesiune
Noutăți
Legături rapide
e-Sims - programul pentru gestiunea scolaritatii BlackBoard - aplicatia pentru invatamant la distanta oferita de MediaEc Bazele de date APA - acces la articole si publicatii stiintifice

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

360.uaic.ro - Noutati la UAIC
ALUMNI - Fundatia absolventilor UAIC

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului

Colegiul Psihologilor din Romania Despre orasul Iasi
Examene 2014-2015

Programarea restanţelor/măririlor din sesiunea de vară

Programarea examenelor din sesiunea de vară

Consultați foarte des programările, pentru că intervin numeroase modificări!

NU au dreptul să se prezinte la examene studenții care nu au achitat taxa de școlarizare! Vizualizați graficul achitării taxelor! Vizualizați listele restanțierilor la plata taxei de școlarizare!

Referitor la taxa de reevaluare: extras din Regulamentului de activitate didactică pentru studiile universitare de licență/2014:
Art. 51. Orice student beneficiază, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, de posibilitatea de a se prezenta, în mod gratuit, în anul universitar curent, la două evaluări finale pentru fiecare disciplină studiată pe parcursul anului universitar conform planului de învățământ din anul universitar în care s-a înscris.
Art. 52. Studentul care nu a promovat disciplina în urma evaluărilor finale gratuite poate susține, în baza unei cereri scrise, reevaluarea cu taxă. Reevaluarea se poate face numai în sesiunile de reexaminare aprobate prin structura anului universitar, cu refacerea activității didactice: laboratoare, activități de practică etc. (dacă este cazul).
Art. 80. Taxa pentru reevaluare se plătește pentru toate examenele nepromovate în anii de studii anteriori, indiferent de numărul de prezentări în sesiunile precedente și de statutul studentului (buget sau taxă).

 

Planificarea restanţelor/măririlor, sesiunea 2-8 februarie 2015

Programarea examenelor din sesiunea de iarnă

Consultați foarte des programările, pentru că intervin numeroase modificări!

NU au dreptul să se prezinte la examene studenții care nu au achitat taxa de școlarizare! Vizualizați graficul achitării taxelor!

Anunț foarte important pentru studenții restanțieri! Citește anunțul; Cerere reexaminare - student; Cerere reexaminare - cursant.

 

Actualizat: 26 iunie 2015
© Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației