Invitaţi de prestigiu, profesori de la universităţi din Statele Unite, Anglia, Spania sau Franţa, studenţi, profesori şi doctoranzi de la universităţile din România şi un aer festiv-aniversar, aşa am putea vorbi despre cea de a şaptea ediţie a Conferinţei Internaţionale de Psihologie de la Iaşi. Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei împlineşte două decenii de existenţă în spaţiul academic ieşean...
(mai mult)


Cea de-a 7-a ediţie a Conferinţei internaţionale de Psihologie Aplicată şi Ştiinţe ale Educaţiei (ICAPES 2017)... (mai mult)


  Interviu la Radio Iaşi


În perioada 19-22 octombrie 2017, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, împreună cu Departamentul de Psihologie şi Şcoala de Ştiinţe Sociale şi ale Vieţii de la Universitatea Wrexham Glyndwr... (mai mult)


Conferinţa este inclusă în programul manifestărilor dedicate Zilelor Universităţii. În acest fel, studenţii şi cadrele didatice din cadrul facultăţii vor aniversa cea de-a 157-a aniversare a Alma Mater Iassiensis (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”), cea mai veche universitate a României moderne... (mai mult)

 


Conferinţa este inclusă în programul manifestărilor dedicate Zilelor Universităţii.... (mai mult)


"Năzuim să construim un climat colegial şi relaxat, în care cercetatorii şi practicienii să poată discuta lucrurile acestea", a transmis prof. univ. dr. Stefan Boncu, decanul... (mai mult)


Bună ziua Iaşi

În perioada 19-22 octombrie 2017, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi, împreuna cu...
(mai mult)


BZI video

A 7-a editie a Conferinței Internaționale de Psihologie Aplicată și Științe ale Educației la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași marchează 10 ani de la... (mai mult)

 
InfoPSI.md

Ediţia din acest an a conferinţei va fi una aniversară, având în vedere faptul că Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei împlineşte în 2017... (mai mult)

 
Episcopia Romano-Catolică de Iaşi