A XIX-a Ediţie a Conferinţei Naţionale de Psihologie Industrial-Organizaţională ”Horia D. Pitariu”

Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizaţională (APIO) vă invită la  cea de a XIX-a Ediţie a Conferinţei Naţionale de Psihologie Industrial-Organizaţională „Horia D. Pitariu”

Tematica centrală: IMPACTUL TEHNOLOGIEI ASUPRA MUNCII!

Locaţia principală a conferinţei: Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi, Aula Bibliotecii.

Descriere eveniment

Este cea de-a XIX-a ediție a unei serii anuale de conferințe care își propune să exploreze impactului tehnologiei asupra muncii și vă propune analiza schimbărilor tehnologice recente și pe cele viitoare, schimbări care antrenează modificări în raporturile sociale, profesionale și de muncă și care pot afecta major practicile în domeniul psihologiei organizaționale și a managementului resurselor umane.

Lucrările prezentate la conferinţă sunt trecute printr-un proces de peer-review şi o parte sunt publicate în revista oficială a APIO, Psihologia Resurselor Umane. Rezumatele lucrărilor sunt incluse în mapa conferinţei şi oferă o radiografie realistă a intereselor pe care le au cercetătorii români în domeniul psihologiei organizaţionale şi resurselor umane de-a lungul unui an, dar și a altor specialiști, din domenii conexe.

Așteptăm, așadar, atât intervenții teoretice, cât și modele practice ale problemelor care se înscriu domeniului psihologie sau a celor conexe.

Informații suplimentare despre cum vă puteți înscrie cu lucrare găsiți aici, în secțiunea înregistrare lucrări.

Informații suplimentare despre taxele şi creditele conferinței găsiți în secțiunea Credite și taxe.

Am mai publicat...