Faculty Management | |
|
Faculty Management
Consiliul Facultăţii
psih.consiliu[at]uaic.ro
Componenţa Consiliului
- Conf. dr. Ştefan BONCU – Decanul facultăţii
- Conf. dr. Mihaela BOZA
- Prof. univ. dr. Marius-Ciprian CEOBANU
- Prof. dr. Constantin CUCOŞ – Director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic
- Conf. dr. Mihai CURELARU – Director al Departamentului de Psihologie
- Lect. dr. Georgeta DIAC
- Prof. dr. Alois GHERGUŢ
- Conf. dr. Ovidiu GAVRILOVICI
- Conf. dr. Ruxandra-Loredana DIACONU-GHERASIM
- Conf. dr. Mariana MOMANU – Director al Departamentului de Ştiinţe ale Educaţiei
- Conf. dr. Nicoleta-Laura POPA – Prodecan
- Prof. dr. Liliana STAN
- Prof. dr. Maria-Nicoleta TURLIUC
- Liliana-Graţiela TIENHOVEN – administrator şef
- Georgiana SIMINICEANU – secretar şef
- Gabriel Alexandru ZAROJANU (Licenţă Psihologie)
- Mihaela PLUGARIU (Licenţă Ştiinţe ale Educaţiei)
- Laura CATANA (Master)
- Octav CANDEL (Doctorat)
Departamentele facultăţii:
Departament Psihologie
deppsih@uaic.ro
Componenţă
Cadre didactice titulare
- Prof. dr. Ticu CONSTANTIN – Director al Şcolii Doctorale
- Prof. dr. Mihai-Dinu GHEORGHIU
- Prof. dr. Dorina SĂLĂVĂSTRU
- Prof. dr. Nicoleta Maria TURLIUC – Membru în Consiliul Facultăţii, membru în Senatul Universităţii
- Conf. dr. Ştefan BONCU – Decanul Facultăţii, membru în Consiliul Facultăţii
- Conf. dr. Mihaela BOZA – Membru în Consiliul Facultăţii
- Conf. dr. Mihai CURELARU – Director departament, membru în Consiliul Facultăţii
- Conf. dr. Ruxandra-Loredana DIACONU-GHERASIM – Membru în Consiliul Facultăţii
- Conf. dr. Violeta ENEA
- Conf. dr. Ovidiu GAVRILOVICI – Membru în Consiliul Facultăţii, membru în Biroul Senatului Universităţii
- Conf. dr. Andrei Holman – Prodecan
- Conf. dr. Daniela MUNTELE
- Conf. dr. Dorin NĂSTAS
- Conf. dr. Camelia SOPOPNARU
- Lect. dr. Irina CRUMPEI-TANASĂ
- Lect. dr. Mircea-Catălin DÎRŢU
- Lect. dr. Andrei DUMBRAVĂ
- Lect. dr. Cornelia MĂIREAN
- Lect. dr. Octavian ONICI
- Lect. dr. Ana-Maria ŢEPORDEI
- Lect. dr. Daniela-Victoria ZAHARIA
- Asist. dr. Emilia PASCAL
- Asist. drd. Simona POPUŞOI
- Asist. dr. Mihail-Radu ROBOTĂ
Profesori consultanţi şi/sau asociaţi:
Prezentare
|
|
O atenţie specială este acordata şi disciplinelor conexe – informatică şi statistică cu aplicaţii în psihologie – necesare unei pregătiri riguroase în domeniul cercetării psihologice, aplicative sau fundamentale. Un obiectiv la fel de important îl constituie cercetarea ştiinţifică şi editarea susţinută de lucrări destinate studenţilor, dar şi cercetărilor originale. De altfel, manualele universitare cât şi cele pentru liceu, elaborate în facultatea noastră, au deja statut şi recunoaştere naţională. Două colecţii, Psihologie şi Psihologie aplicată, publicate la editura Polirom, în care au apărut peste cincizeci de volume, asigură materiale didactice pentru majoritatea direcţiilor de studiu.
În domeniul psihologiei sociale, rezultatele acestui efort se bucură nu doar de recunoaştere ştiinţifică naţională (acordarea de către CNCSIS a titlului de centru de excelenţă colectivului profesorilor ieşeni), ci şi europeană.
Derularea de proiecte naţionale şi internaţionale în domeniul construcţiei instituţionale şi intervenţiei în varii domenii (persoane defavorizate, violenţa în şcoli, consumul de droguri, medierea conflictelor, diagnosticul şi orientarea vocaţională, formarea funcţionarilor publici, etc.), identificarea direcţiilor de cercetare în psihologia românească contemporană şi problematica vastă a câmpului social (sărăcia, grupurile minoritare, puterea, devianţa etc.) s-au constituit în direcţii majore de implicare şi contribuţie a membrilor catedrei. Fondurile obţinute din aceste proiecte stau în bună parte la baza infrastructurii moderne a Facultăţii (laboratoare, reţea informatică, biblioteci de catedră).
În cadrul Facultăţii funcţionează o structură de cercetare unică în domeniul ştiinţelor socio-umane româneşti: baza comună pentru utilizatori multipli (B.C.U.M.). Catedra de Psihologie este, la iniţiativa profesorului Adrian Neculau, realizatoarea unui periodic de specialitate Psihologia socială (buletinul Laboratorului de psihologie socială) – şi susţinătoare a două masterate de profil: Relaţii umane şi comunicare şi Analiză şi intervenţie în grupuri şi organizaţii.
Adrese Utile
- Catedra de Psihologie din cadrul Facultatii de Psihologie si Ştinţe ale Educaţiei, Universitatea Babes-Bolyai CLUJ
- Catedra de Psihologie din cadrul Facultatii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea BUCUREŞTI
- Catedra de Psihologie din cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie, Universitatea de Vest din Timisoara
- Facultatea de Psihologie din cadrul Universitaţii “Ovidius” Constanta
- Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala
- Asociatia de Psihologia Sanatatii din România
Contact
Universitatea “Al. I. Cuza” Iaşi
Str. Toma Cozma nr. 3, 700554 – IAŞI
E-mail: deppsih[at]uaic.ro
Departamentul Ştiinţele Educaţiei
depsted@uaic.ro
Componenţă
Cadre didactice titulare:
- Prof. dr. Carmen-Mihaela Creţu
- Prof. dr. Alois Gherguţ – membru în Consiliul facultăţii
- Prof. dr. Liliana Stan – membru în Consiliul facultăţii
- Conf. dr. Simona Butnaru
- Conf. dr. Angelica Hobjilă
- Conf. dr. Adina Karner-Huţuleac
- Conf. dr. Gianina-Ana Massari
- Conf. dr. Mariana Momanu – Director departament, membru în Consiliul facultăţii
- Conf. dr. Cristina Neamţu
- Conf. dr. Nicoleta-Laura Popa – Prodecan, membru în Consiliul facultăţii
- Lect. dr. Florentina-Manuela Miron
- Lect. dr. Nicoleta Rogoz
- Lect. dr. Elena Seghedin
- Asist. dr. Oana Dănilă
- Asist. dr. Magda-Elena Samoilă
Profesori consultanţi şi/sau asociaţi:
- Prof. dr. emerit Liviu Antonesei
- Prof. dr. Teodor Cozma
- Prof. dr. Constantin Moise
- Prof. dr. emerit Laurenţiu Şoitu – Director al Institutului de Educaţie Continuă (IEC)
- Prof. dr. emerit Iolanda Tobolcea
- Conf. dr. Constantin Petrovici
Direcţii
Scurt istoric
Una din catedrele de bază ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei precum şi a învăţământului superior de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” este Catedra de Pedagogie. Este o catedră cu o îndelungată experienţă academică, cu frumoase tradiţii ale creaţiei ştiinţifice şi formativ-pedagogice, activitatea ei fiind ilustrată de personalităţi remarcabile ca S. Bărnuţiu, C. C. Dumitrescu-Iaşi, Ion Găvănescul, Şt. Bârsănescu, C. Narly, S. Găină, G. Văideanu, S. Obreja-Cernichievici, I. Roman, ş.a…
Obiective şi direcţii de activitate
În prezent, activitatea învăţământului pedagogic la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” se desfăşoară pe două direcţii principale, unite între ele:
- Cea din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, cu două subdiviziuni: a) în cadrul secţiei de Pedagogie, având ca obiective centrale pregătirea specialiştilor în domeniul ştiinţelor educaţiei; b) în cadrul secţiilor de Psihologie şi de Psihopedagogie specială, asigurând formarea didactică şi pedagogică a viitorilor profesori din respectivele domenii.
- Cea din cadrul celorlalte facultăţi şi secţii din universitate, satisfăcând cerinţele de pregătire pedagogică a viitorilor profesori din diversele domenii şi ramuri de specialitate ale învăţământului gimnazial, liceal, general şi profesional, etc. Pe de altă parte, pregătirea studenţilor în domeniul ştiinţelor educaţiei are în vedere şi iniţierea lor în eforturile de dezvoltare teoretică şi practică ale ştiinţelor educaţiei. În funcţie de rezultatele obţinute de ei în acest sens, aceştia vor avea posibilitatea să fie selecţionaţi în unităţile de cercetare pedagogică precum şi în alte unităţi ale creaţiei ştiinţifice. Şi structura disciplinelor de învăţământ din planurile facultăţilor este variată, consistentă iar cuprinderea lor pe ani de studii este ordonată după criteriile şi cerinţele unei pregătiri dintre cele mai moderne.
Premise
Specializarea Psihopedagogie specială este introdusă în oferta Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei începând cu anul 1990 (de menţionat că în perioada 1990-1997, alături de specializarile psihologie şi pedagogie, s-a aflat în oferta Facultăţii de Filozofie. După înfiinţarea Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în anul 1997, specializarea Psihopedagogie specială a cunoscut o dezvoltare continuă, actualmente fiind una din cele mai reprezentative direcţii de studiu solicitate de studenţi.
Misiunea programului de studiu
Programul de studii Psihopedagogie specială din cadrul Facultaţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei îşi asumă misiunea de a pregăti profesionişti de înaltă ţinută pentru învaţamântul special şi învăţământul incluziv din ţara noastră sau pentru diverse categorii de servicii educativ-terapeutice şi recuperativ-compensatorii adresate persoanelor cu nevoi speciale, specialişti capabili să contribuie la ridicarea prestigiului profesiei şi la dezvoltarea cercetării în domeniul ştiinţelor educaţiei şi al educaţiei speciale, la nivelul celor mai prestigioase facultăţi de profil din ţară şi din străinătate.
Obiective şi direcţii de activitate
Psihopedagogia specială este o specializare care se adresează unui sector distinct al pieţei forţei de muncă, pregătind specialişti cu studii universitare şi statut de cadre didactice pentru instituţii şcolare specializate în activităţi cu copii/elevi care prezintă cerinţe speciale determinate de deficienţe/dizabilităţi psihice/intelectuale, senzoriale (vizuale sau auditive), neuro-psiho-locomotorii, tulburări de limbaj, dificultăţi de învăţare, tulburări de comportament, tulburări emoţionale, persoane aflate în dificultate datorită absenţei suportului familial, prezenţei unor tulburări/afecţiuni cronice (HIV/SIDA, procese degenerative, tulburări metabolice etc.) sau lipsei resurselor de subzistenţă care afectează în mod evident calitatea vieţii acestora.
De asemenea, absolvenţii acestei specializări pot desfăşura activităţi variate de diagnoză, terapie, recuperare şi integrare socială în cadrul diferitelor structuri publice/guvernamentale de asistenţă şi ocrotire a copiilor/persoanelor cu nevoi speciale (centre şi servicii specializate care privesc protecţia şi asistenţa socială a copiilor sau a adulţilor cu nevoi speciale) sau în cadrul organizaţiilor neguvernamentale (ONG-uri) care oferă variate servicii pentru copii cu deficienţe mintale, bolnavi cronici, tulburări din spectrul autist, sindromul Langdom-Down, SIDA/HIV, ADHD, boli metabolice etc.
Caracterul preponderent aplicativ al disciplinelor din programul de pregătire stimulează şi facilitează o bună colaborare cu instituţiile de specialitate de pe raza municipiului şi judeţului Iaşi, din zona Moldovei, din ţară şi din străinătate (parteneriate cu şcoli speciale, ONG-uri, instituţii locale, universităţi din spaţiul european etc.). Pentru aprofundarea domeniului şi parcurgerea unor etape superioare de profesionalizare, la finalul ciclului de licenţă, absolvenţii se pot înscrie la programul de masterat „Diagnoză şi intervenţie la persoane cu cerinţe speciale” (un program unic la nivel naţional şi primul de acest tip din ţară).
Adrese utile
Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Universitatea de Vest, TIMIŞOARA
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea BUCUREŞTI
Facultatea de Psihologie si Ştinţe ale Educaţiei, Universitatea Babes-Bolyai CLUJ
Asociatia de Psihoterapia Familiei cu a Cuplului-Iasi
The International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health
Contact
Contact
Universitatea “Al. I. Cuza” Iaşi
Str. Toma Cozma nr. 3,
700554 – IAŞI
E-mail: depsted[at]uaic.ro
Didactic Staff Training Department (D.P.P.D.)
depdppd@uaic.ro
Componenţă Departament
- Prof. univ. dr. Constantin CUCOŞ – Director departament
- Prof. univ. dr. Marius-Ciprian CEOBANU – Membru în Consiliul facultăţii
- Conf. univ. dr. Florin-Vasile FRUMOS
- Conf. univ. dr. Roxana-Maria GHIAŢĂU
- Lect. univ. dr. Roxana APOSTOLACHE
- Lect. univ. dr. Versavia CURELARU
- Lect. univ. dr. Georgeta DIAC – Membru în Consiliul facultăţii
- Lect. univ. dr. Adrian-Vicenţiu LABĂR
- Lect. univ. dr. Andrei-Lucian MARIAN
- Lect. univ. dr. Bogdan-Constantin NECULAU – Membru în Biroul Senatului Universităţii
- Lect. univ. dr. Camelia ONU
- Daniela IONESCU – Secretar
- Alina Maria ADĂSCĂLIŢEI – Secretar
- Regulament de organizare şi funcţionare al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic (D.P.P.D.)
- Metodologia proprie de organizare a programelor de formare psihopedagogică în vederea certificării competențelor pentru profesia didactică
Programe organizate în cadrul D.P.P.D.
Modul postuniversitar
Departamentul pentru pregătirea personalului didactic organizează, în anul universitar 2018-2019, în regim postuniversitar cursuri de profesionalizare didactică generală, organizate în conformitate cu O.M. 3850/2.05.2017 modificat prin OMEN 4129-16.07.2018, pentru absolvenţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă, care nu au urmat aceste cursuri în timpul facultăţii.
Anunţuri cu caracter general
- 07.12.2018 Actele necesare eliberării certificatului pentru seria 2016 – 2017
- 07.12.2018 Actele necesare eliberării certificatului pentru seria 2015-2016
Nivelul 1 postuniversitar
Conţinut dosar
Dosarul de înscriere cuprinde:
- cartea de identitate / paşaport – în original şi copie;
- cererea de înscriere, declaraţia de acord de prelucrare a datelor şi chestionarul completate;
- certificatul de naştere şi de căsătorie (în cazul schimbării numelui) – în original şi copie;
- diploma de licenţă sau adeverinţa de licenţă (pentru absolvenţii promoţiei 2018) – în original şi copie;
- supliment la diplomă / foaia matricolă – în original şi copie;
- adeverinţă cu disciplinele corespunzătoare modulului pedagogic (în cazul în care o parte dintre acestea au fost parcurse în timpul anilor de licenţă) – în original;
- atestatul de echivalare sau recunoaştere pentru diplomele de licenţă obţinute în străinătate de către cetăţenii români, ai Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi din Confederaţia Elveţiană – în original şi copie;
- scrisoarea de acceptare la studii pentru cetăţenii statelor terţe;
- certificatul de competenţă lingvistică de nivel C1, eliberat de instituţiile de învăţământ acreditate care organizează cursul pregătitor pentru învăţarea limbii române, în cazul candidaţilor care nu prezintă acte de studii eliberate de unităţi/instituţii de învăţământ din România sau din străinătate cu predare în limba română;
- certificatul medical care să ateste faptul că persoana care urmează să se înscrie la studii nu suferă de boli contagioase ori de alte afecţiuni incompatibile cu viitoarea profesie;
- dosar plic.
Calendarul înscrierilor
Activitatea | Intervalul | |
---|---|---|
Înscrierea: | depunerea dosarului | 12 septembrie–28 septembrie 2018, luni – vineri, între orele 8 30 – 12 30 |
Admiterea: | pe baza evaluării interviului / răspunsurilor la chestionar
Obs: nu este necesară prezenţa candidaţilor pe data de 29 septembrie 2018. |
29 septembrie 2018 |
Finalizarea înscrierilor: |
Persoanele care au promovat o parte din discipline în timpul anilor de studii vor avea în vedere valoarea taxelor pentru fiecare disciplină. Valoarea taxei de şcolarizare se stabileşte la încheierea contractului. |
1-5 octombrie 2018 |
Candidaţii care nu transmit aceste documente în termenul precizat pierd locul obţinut.
Taxe
Taxa totală corespunzătoare cursului este de 1750 lei.
Repartizarea taxei pe fiecare disciplină a modulului, este următoarea:
Nr. Crt. |
Disciplina | Taxa |
---|---|---|
1 | Pedagogie I | 250 lei |
2 | Pedagogie II | 250 lei |
3 | Psihologia educaţiei | 250 lei |
4 | Instruire asistată de calculator | 100 lei |
5 | Managementul clasei de elevi | 150 lei |
6 | Didactica specializării | 250 lei |
7 | Practica pedagogică în învăţământul preuniversitar obligatoriu | 250 lei |
8 | Evaluare finală nivelul 1 | 250 lei |
Anunţuri nivelul 1
- 20.02.2019 Programare examene, Nivel I, seria 2018-2019
- 14.01.2019 Examene Nivelul I postuniv seria 2018-2019
- 08.01.2019 Nivel 1 postuniversitar – taxa de şcolarizare
- 23.11.2018 Tematica pentru disciplina Psihologia educaţiei
- 15.10.2018 Orar nivelul 1 postuniversitar
Pentru verificarea situaţiei personale, accesaţi următorul link, introducând propriul CNP.
Arhiva
Anunţuri
05.06.2018 | Reexaminare la colocviul de evaluare finală a Modulului psihopedagogic – Nivelul II |
Tematica pentru disciplina Psihologia educaţiei | afişat: 10.11.2017
Departamentul pentru pregătirea personalului didactic organizează, în anul universitar 2018 – 2019, în regim postuniversitar cursuri de profesionalizare didactică generală, organizate în conformitate cu O.M. 3850/2.05.2017 modificat prin OMEN 4129-16.07.2018, pentru absolvenţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă, care nu au urmat aceste cursuri în timpul facultăţii.
Nivelul 1 postuniversitar:
Calendarul înscrierilor:
Activitatea | Intervalul | |
---|---|---|
Înscrierea: | depunerea dosarului | 12 septembrie – 28 septembrie 2018, luni – vineri, între orele 8 30 – 12 30 |
Admiterea: | pe baza evaluării interviului | 29 septembrie 2018 |
Finalizarea înscrierilor: | – completarea contractului, – achitarea taxei de 750 lei (parte din taxa de şcolarizare) la casieria Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei |
1 – 5 octombrie 2018 |
Candidaţii care nu transmit aceste documente în termenul precizat pierd locul obţinut.
Taxa totală corespunzătoare cursului este de 1750 lei.
Dosarul de înscriere cuprinde:
- cartea de identitate / paşaport – în original şi copie;
- cererea de înscriere, declaraţia de acord de prelucrare a datelor şi chestionarul completate;
- certificatul de naştere şi de căsătorie (în cazul schimbării numelui) – în original şi copie;
- diploma de licenţă sau adeverinţa de licenţă (pentru absolvenţii promoţiei 2018) – în original şi copie;
- supliment la diplomă / foia matricolă – în original şi copie;
- adeverinţă cu disciplinele corespunzătoare modulului pedagogic (în cazul în care o parte dintre acestea au fost parcurse în timpul anilor de licenţă) – în original;
- atestatul de echivalare sau recunoaştere pentru diplomele de licenţă obţinute în străinătate de către cetăţenii români, ai Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi din Confederaţia Elveţiană – în original şi copie;
- scrisoarea de acceptare la studii pentru cetăţenii statelor terţe;
- certificatul de competenţă lingvistică de nivel C1, eliberat de instituţiile de învăţământ acreditate care organizează cursul pregătitor pentru învăţarea limbii române, în cazul candidaţilor care nu prezintă acte de studii eliberate de unităţi/instituţii de învăţământ din România sau din străinătate cu predare în limba română;
- certificatul medical care să ateste faptul că persoana care urmează să se înscrie la studii nu suferă de boli contagioase ori de alte afecţiuni incompatibile cu viitoarea profesie;
- dosar plic.
MODUL POSTUNIVERSITAR 2017-2018
Departamentul pentru pregătirea personalului didactic organizează, în anul universitar 2017 – 2018, în regim postuniversitar cursuri de profesionalizare didactică generală, organizate în conformitate cu O.M. 3850/2.05.2017, pentru absolvenţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă, care nu au urmat aceste cursuri în timpul facultăţii.
Conform legislaţiei în vigoare cursurile se desfăşoară pe 2 nivele: Nivelul I (iniţial) şi Nivelul II (aprofundare).
Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic organizează, în regim postuniversitar, cursuri de pregătire psihopedagogică de Nivelul II (de aprofundare).
Nivelul II acordă dreptul de predare în învăţământul liceal, postliceal şi universitar, dacă sunt îndeplinite următoarele condiţii:
- acumularea unui minim de 60 de credite în programul de studii psihopedagogice;
- absolvirea unui master în domeniul de licenţă.
Participarea la aceste cursuri este condiţionată de înscrierea pe baza unui dosar ce trebuie să cuprindă:
- diploma de licenţă însoţită de foia matricolă / supliment la diplomă – în original şi copie,
- certificatul însoţit de foaia matricolă care atestă absolvirea cursurilor corespunzătoare Nivelului I – în original şi copie,
- diploma de master, în domeniul de licenţă, însoţită de foaia matricolă / supliment la diplomă pentru absolvenţii ciclului I studii de licenţă – în original şi copie,
- adeverinţa de absolvire a studiilor universitare de masterat în domeniul de licenţă pentru absolvenţii ciclului I studii de licenţă promoţia 2017 – în original şi copie,
- adeverinţă medicală care atestă faptul că candidatul nu suferă de boli contagioase ori alte afecţiuni incompatibile cu viitoarea profesie;
- cartea de identitate – în original şi copie;
- certificatul de naştere şi de căsătorie (în cazul schimbării numelui) – în original şi copie;
- dosar plic.
Cursanţii care au finalizat în acest an, în cadrul D.P.P.D., cursurile postuniversitare corespunzătoare Nivelului I nu trebuie să mai depună un alt dosar de înscriere, ci doar să completeze fişa de înscriere şi contractul corespunzător Nivelului II.
Dacă aceştia sunt absolvenţi ai Ciclului I de studii universitate de licenţă trebuie să depună la dosarul deja existent diploma însoţită de foaia matricolă care atestă finalizarea masterului în domeniul de licenţă – în original şi fotocopie. Absolvenţii de master promoţia 2017 depun la dosar adeverinţa de absolvire a masterului în domeniul de licenţă – în original şi fotocopie.
Taxa de şcolarizare corespunzătoare Nivelului II este de 1.225 lei.
La înscriere, cursanţii trebuie să achite 625 lei, restul urmând să fie achitat până la sesiunea de examene.
Programul casieriei (pentru achitarea primei părţi din taxă): 8:30-12:00.
Pentru verificarea situaţiei personale, accesaţi următorul link, introducând propriul CNP.
Anunţuri
Detalii privind Nivelul 1 postuniversitar
Nivelul 1 postuniversitar:
- înscrierile se fac în intervalul 2 octombrie – 20 octombrie 2017, între orele 8 30 – 12 30,
- taxa totală corespunzătoare cursului este de 1750 lei.
Participarea la aceste cursuri este condiţionată de înscrierea pe baza unui dosar ce trebuie să cuprindă:
- diploma de licenţă sau adeverinţa de licenţă (pentru absolvenţii promoţiei 2017) – în original şi copie,
- supliment la diplomă / foia matricolă – în original şi copie,
- adeverinţă cu disciplinele corespunzătoare modulului pedagogic (în cazul în care o parte dintre acestea au fost parcurse în timpul anilor de licenţă) – în original,
- taxa de 750 lei (parte din taxa de şcolarizare) achitată la casieria Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei,
- adeverinţă medicală care atestă faptul că candidatul nu suferă de boli contagioase ori alte afecţiuni incompatibile cu viitoarea profesie,
- cartea de identitate – în original şi copie,
- certificatul de naştere şi de căsătorie (în cazul schimbării numelui) – în original şi copie,
- dosar plic.
Anunţ achitare taxă de şcolarizare
Persoanele înscrise la cursurile de Nivelul I
postuniversitar trebuie să achite integral taxa de
şcolarizare până pe data de 20.01.2018.
- Taxa se plăteşte la casieria Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei situată în corpul D,
programul casieriei este de luni-vineri de la 8:30–12:00. - Chitanţa sau o copie a acesteia trebuie adusă la secretariatul D.P.P.D
Completare contracte de şcolarizare
Toţi cursanţii înscrişi la Nivelul I postuniversitar sunt obligaţi să completeze contractele de şcolarizare până pe data de 17 decembrie 2017.
Contractele:
- se descarcă de pe site, dând clic aici .
- se completează în dublu exemplar, pe numele din certificatul de naştere apoi se trece numele nou (ex: Ionescu Maria căs. Popescu); pe pagina 3 se trece data din ziua in care a fost completat contractul.
După completare ele trebuie trimise în format fizic la secretariatul D.P.P.D.
Contractele pot fi trimise prin poştă, pe adresa D.P.P.D. (Iaşi, str. Toma Cozma nr. 3) sau pot fi predate pe datele:
- 9 decembrie 2017, la seminarul de Pedagogie I (conf.dr. R Ghiaţău ),
- 10 decembrie 2017, la seminarul de Psihologia educaţiei (lect. dr. Marian Andrei),
- 16 decembrie 2017 la cursul de Managementul clasei de elevi (lect. dr. Labăr Adrian)
Programări examinări
01.03.2018 | Reprogramarea cursanţilor la Colocviul de Evaluare Finală |
01.03.2018 | Absolvenţii cursurilor de Nivelul I postuniversitar, seria 2017-2018, îşi pot ridica adeverinţele de finalizare a acestor cursuri începând cu data de 5 martie 2018. Adeverinţele se ridica personal pe baza actului de identitate sau pot fi ridicate de o altă persoană care are procură notarială. |
Programarea cursanţilor la Colocviul de Evaluare Finală | actualizat 20.02.2018
Programarea examenelor pentru modulul postuniversitar de pregătire psihopedagogică generală, Nivelul I, seria 2017-2018 |
actualizat 22.02.2018
Repartizarea pentru cursuri, nivelul I – seria 2017 -2018 | actualizat: 05.02.2018
Colocviul de practică pedagogică şi evaluare finală a Modulului psihopedagogic – Nivelul I 2017-2018 | adăugat: 13.12.2017
Modul nivel II Master
MODUL NIVEL II MASTER 2018-2019
Departamentul pentru pregătirea personalului didactic organizează, în anul universitar 2018–2019,
cursuri de Nivelul II (aprofundare), care se adresează absolvenţilor cu studii universitare de licenţă (3 ani) înscrişi la studii de masterat (în domeniul de licență) în cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași.
Nivelul II acordă dreptul de predare în învăţământul liceal, postliceal şi universitar, în condiţiile:
- acumulării unui minim de 60 de credite în programul de studii psihopedagogice,
- absolvirii unui master.
Înscrierile, pentru studenții din anul I de studiu, se vor desfășura în intervalul 2-19 octombrie 2018. Pentru înscriere aceștia trebuie să depună un dosar care să cuprindă :
- copie după diploma de licență sau după adeverință de licență (pentru absolvenții promoției 2018). Pe aceasta se va menționa că actul în original se găsește în dosarul de master și se va aplica ștampila facultății,
- copie după suplimentul la diplomă, pe aceasta se va face mențiunea ca actul în original se găsește în dosarul de master și se va aplica ștampila facultății,
- certificatul și foaia matricolă corespunzătoare cursurilor modulului pedagogic de Nivelul I (absolvenții cu licență în sesiunea august 2018 vor aduce adeverința) – original și copie,
- adeverinţă de student care atestă înscrierea în anul I de master,
- certificat naştere, certificat căsătorie (în cazul schimbării numelui) – original și copie,
- carte/buletin de identitate – original și copie.
Studenții din anul II, care au finalizat anul I de studii din cadrul Nivelului II, în anul universitar 2017-2018, trebuie să completeze, în intervalul 2-19 octombrie 2018 doar fișa de înscriere anuală.
Anunţuri anul I de studii
- 31.01.2019 Restanța la disciplina Psihopedagogia adolescenţilor și adulţilor
- 08.01.2019 Examen la disciplina Psihopedagogia adolescenţilor și adulţilor
- 02.11.2018 ORAR Nivel II, anul 1, sem.1 2018-2019
Anunţuri anul II de studii
- 04.02.2019 Reexaminări Nivelul II master – pentru studenții din anul II
- 14.01.2019 Examene Nivelul II anul II
- 31.10.2018 ORAR Nivel II, anul 2, sem.1 2018-2019
MODUL NIVEL II MASTER 2017-2018
Departamentul pentru pregătirea personalului didactic organizează, în anul universitar 2017 – 2018,
cursuri de Nivelul II (aprofundare), care se adresează absolvenţilor cu studii universitare de licenţă (3 ani) înscrişi la studii de masterat (în domeniul de licenţă) în cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi.
Nivelul II acordă dreptul de predare în învăţământul liceal, postliceal şi universitar, în condiţiile:
- acumulării unui minim de 60 de credite în programul de studii psihopedagogice,
- absolvirii unui masterat în domeniul de licenţă.
Înscrierile, pentru studenţii din anul I de studiu, se vor desfăşura în intervalul 2 – 20 octombrie 2017. Pentru înscriere aceştia trebuie să depună un dosar care să cuprindă:
- copie după diploma de licenţă sau după adeverinţă de licenţă (pentru absolvenţii promoţiei 2017). Pe aceasta se va menţiona că actul în original se găseşte în dosarul de master şi se va aplica ştampila facultăţii,
- copie după foaia matricolă / situaţia şcolară, pe aceasta se va face menţiunea ca actul în original se găseşte în dosarul de master şi se va aplica ştampila facultăţii,
- certificatul şi foaia matricolă corespunzătoare cursurilor modulului pedagogic de Nivelul I (absolvenţii cu licenţă în sesiunea august 2017 vor aduce adeverinţa) – original şi copie,
- adeverinţă de student care atestă înscrierea în anul I de master,
- certificat naştere, certificat căsătorie (în cazul schimbării numelui) – original şi copie,
- carte/buletin de identitate – original şi copie.
Studenţii din anul II, care au finalizat anul I de studii din cadrul Nivelului II, în anul universitar 2016-2017, trebuie să completeze, în intervalul 2 – 20 octombrie 2017, doar fişa de înscriere anuală.
Taxa corespunzătoare cursurilor, pentru anul II de studii, este de 600 lei. Studenţii trebuie să achite prima rată din taxă (300 lei) la completarea fişei de înscriere.
ANUNŢURI
05.06.2018 | Restanţă la disciplina Psihopedagogia adolescenţilor şi adulţilor |
– Anul I de studii
18.06.2018 | Reprogramarea examenelor pentru studenţii înscrişi în anul I, la Master, în anul universitar 2017-2018 |
05.06.2018 | Programarea examenelor pentru studenţii înscrişi la Master în anul I de studii, semestrul II anul universitar 2017-2018 |
23.04.2018 |
Anunţ pentru studenţii de la Nivelul II (Master), anul I, care au ales optionalul Consiliere si orientare!
Puteti descarca toate materialele necesare pregatirii pentru disciplina Consiliere si orientare de la acest link.
Veti gasi o arhiva cu mai multe documente:
Examenul scris va fi organizat pe data de 27.05.2018, ora 9.00, in sala C2. |
22.03.2018 | Orarul pentru anul I sem. 2 din cadrul Nivelului II – pentru studenţii înscrişi la Master în anul I de studii, anul universitar 2017-2018 |
– Anul II de studii
|
02.02.2018
Anul II, Nivel II Master,
Examenul restanţă la disciplina Educaţie interculturală se va desfăşura pe data de 7 februarie 2018, la ora 10, în sala D 303 din corpul D al Universităţii.
31.01.2018
Anul II, Nivel II Master,
Restanţa la disciplina Didactica Domeniului: portofoliile se predau, personal sau prin colegi, în data de 7 februarie 2018, în intervalul 10
– 12, la sala D 217 A (corpul D al Universităţii).
30.01.2018
Anul II, Nivel II Master,
Examenul restanţă la disciplina Managementul organizaţiei şcolare se va desfăşura pe data de 8 februarie 2018, la ora 16, în amfiteatrul D IV din corpul D al Universităţii.
Anul I, Nivel II Master, promoţia 2017-2018
Examenul restanţă la disciplina Psihopedagogia adolescenţilor şi adulţilor se va desfăşura pe data de 9 februarie 2018, ora 16, în amfiteatrul D IV din corpul D al Universităţii.
22.01.2018
Portofoliile la disciplina Didactica Domeniului se predau, personal sau prin colegi, în data de 25 ianuarie 2018, în intervalul 14-18, la sala D 217 A (corpul D al Universităţii).
În cazul studenţilor plecaţi cu burse Erasmus portofoliile vor fi trimise prim email, în aceeaşi zi, la adresa frumos@uaic.ro.
Documente utile
- NOU! Orarul corespunzător cursurilor de pregătire psihopedagogică de Nivelul II – pentru studenţii din anul I de studii de master, anul universitar 2017-2018 (actualizat 04.12.2017)
- NOU! Orarul corespunzător cursurilor de pregătire psihopedagogică de Nivelul II – pentru studenţii din anul II de studii, anul universitar 2017-2018 (afişat 31.10.2017)
Formare continuă
Program universitar de formare continuă a personalului didactic din învăţământul preuniversitar
E-UNIVERSITARIA
Documente utile pentru seria de formare 2015
- Orarul pentru cursanţii modului III (afişat 27.07.2015)
- Orarul pentru cursanţii modulului II (afişat 3.07.2015)
- Anunţ pentru cursanţi (afişat 22.04.2015)
- Orar modul I (afişat 22.04.2015)
- Cuantumul taxei de şcolarizare (afişat 22.04.2015)
- Lista cursanţilor înscrişi (afişat 22.04.2015)
- Fişa de înscriere (afişat 22.04.2015)
- Declaraţie consimţământ (afişat 22.04.2015)
Grade didactice
Grade didactice – gradul I
- 08.01.2019 | Anunţ privind organizarea şi desfăşurarea colocviului de admitere la gradul didactic I, seria 2019 – 2021
- 08.01.2019 | Cerere pentru participarea la Colocviul de admitere la Gradul didactic I, sesiunea Februarie 2019
- 08.01.2019 | Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul didactic I
- Repartizarea candidaţilor, învăţători/educatori, admişi la colocviul de grad didactic I, seria 2018-2020, pe conducători ştiinţifici | adăugat: 14.02.2018
- Repartizarea candidaţilor, profesori, admişi la colocviul de grad didactic I, seria 2018-2020, pe conducători ştiinţifici | adăugat: 14.02.2018
- Organizarea şi desfăşurarea colocviului de admitere la gradul didactic I, seria 2018 – 2020 | adăugat: 21.12.2017
- Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I – Educatoare/Învăţători/Institutori/Profesori PIPP | adăugat: 21.12.2017
- Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I – Profesori | adăugat: 21.12.2017
- Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul didactic I | adăugat: 21.12.2017
- 09.10.2018 | Cerere pentru amânarea depunerii lucrării metodico-ştiinţifice
- 10.07.2018 | Procedura operaţională de organizare a activităţii privind elaborarea şi depunerea lucrărilor metodico-ştiinţifice, întocmirea comisiilor şi transmiterea rezultatelor finale în vederea obţinerii gradului didactic I în învăţământul preuniversitar.
- 13.07.2018 | Model cerere prelucrare date cu caracter personal
- 13.07.2018 | Anunţ predare + recenzare lucrări
- 28.02.2017 | Propunerile privind repartizarea candidaţilor admişi la colocviul de grad didactic I, seria 2017-2019,
pe conducători ştiinţifici: - 03.02.2017 | Repartizarea la colocviul de gradul I, seria 2017-2019, pentru:
- 15.12.2016 | Organizarea şi desfăşurarea colocviului de admitere la gradul didactic I, seria 2017-2019
- 15.12.2016 | Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 2017–2019, Educatoare/Învăţători/Institutori/Profesori PIPP
- 15.12.2016 | Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 2017–2019, Profesor
- 15.12.2016 | Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul didactic I
- Predare-recenzare lucrări metodico-ştiinţifice (afişat 10.07.2017)
- Repartizarea candidaţilor admişi la colocviul de grad didactic I pe conducători ştiinţifici – profesori (afişat 19.02.2016)
- Repartizarea candidaţilor admişi la colocviul de grad didactic I pe conducători ştiinţifici – învăţători-educatori (actualizat 22.02.2016)
- Profesorii cu specializarea Psihologie înscrişi la colocviul de gradul I seria 2016-2018 (afişat 5.02.2016)
- Profesorii cu specializarea Pedagogie înscrişi la colocviul de gradul I seria 2016-2018 (afişat 5.02.2016)
- Profesorii cu specializarea Psihopedagogie Specială înscrişi la colocviul de gradul I seria 2016-2018 (afişat 5.02.2016)
- Învăţătorii înscrişi la colocviul de gradul I seria 2016-2018 (afişat 5.02.2016)
- Educatorii înscrişi la colocviul de gradul I seria 2016-2018 (afişat 5.02.2016)
- Organizarea şi desfăşurarea colocviului de admitere la gradul didactic I, seria 2016-2018 (afişat 15.12.2015)
- Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 2016-2018, pentru:
- Educatoare/Învăţători/Institutori/Profesori PIPP;
- Profesori. (afişat 15.12.2015)
- Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul didactic I (afişat 15.12.2015)
- Depunerea lucrărilor metodico-ştiinţifice (actualizat 5.07.2016)
- Repartizarea învăţătorilor-educatorilor admişi la colocviul de grad didactic I, seria 2015-2017, pe conducători ştiinţifici (actualizat 27.03.2015)
- Repartizarea profesorilor admişi la colocviul de grad didactic I, seria 2015-2017, pe conducători ştiinţifici (actualizat 16.03.2015)
- Colocviul de admitere la gradul I, pentru profesorii având licenţa în psihologie, se desfăşoară pe data de 5 februarie 2015, ora 9 la Laboratorul de dinamica de grup. Lista candidaţilor… (afişat 4.02.2015)
- Colocviul de admitere la gradul I, pentru profesorii având licenţa în pedagogie, se desfăşoară pe data de 5 februarie 2015, ora 9 la Catedra de Pedagogie. Lista candidaţilor… (afişat 4.02.2015)
- Colocviul de admitere la gradul I, pentru profesorii având licenţa în psihopedagogie specială, se desfăşoară pe data de 5 februarie 2015, ora 9 la Laboratorul de educatie interculturală. Lista candidaţilor… (afişat 4.02.2015)
- Colocviul de admitere la gradul I, pentru învăţători-educatori: Sala D3 bis; Sala D206; Sala D309. (afişat 3.02.2015)
- Organizarea şi desfăşurarea colocviului de admitere la gradul didactic I, seria 2015-2017 (afişat 16.12.2014)
- Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 2015–2017, Educatoare/Învăţători/Institutori/Profesori PIPP (afişat 16.12.2014)
- Fişa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 2015–2017, Profesor (afişat 16.12.2014)
- Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul didactic I, învăţători-educatori, seria 2015-2017 (afişat 16.12.2014)
- Depunerea lucrărilor metodico-ştiinţifice, pentru seria 2014-2016, se face în perioada 17–28 august 2015,
de luni până vineri, în intervalul orar 8–15:30.
Alte informaţii… (afişat 13.07.2015) - Repartizarea pe coordonatori a profesorilor care au promovat colocviul de gradul I, seria 2014-2016
(afişat 19.02.2014) - Repartizarea pe coordonatori a învăţătorilor şi educatorilor care au promovat colocviul de gradul I,
seria 2014-2016 (actualizat 17.03.2014) - Rezultatele la colocviul de gradul I, seria 2014-2016: Profesori (afişat 7.02.2014)
- Rezultatele la colocviul de gradul I, seria 2014-2016: Comisia 1;
Comisia 2; Comisia 3. (afişat 6.02.2014) - Repartizarea pe săli a profesorilor înscrişi la colocviul de gradul I, seria 2014-2016:
Catedra de Pedagogie; Laboratorul de dinamica de grup;
Laboratorul de educatie interculturală (afişat 4.02.2014) - Repartizarea pe săli a învăţătorilor şi educatorilor înscrişi la colocviul de gradul I, seria 2014-2016:
Sala D309;
Sala D3bis; Sala D301. (afişat 4.02.2014) - Profesori înscrişi la colocviul de gradul I, seria 2014-2016 (afişat 23.01.2014)
- Învăţători şi Educatori înscrişi la colocviul de gradul I, seria 2014-2016
(afişat 23.01.2014) - Anunţ colocviu grad I, seria 2014-2016 (afişat 6.12.2013)
- Fişa de înscriere la colocviul de grad I, seria 2014-2016 (afişat 6.12.2013)
- Propuneri de teme pentru colocviul de admitere la gradul
didactic I, învăţători-educatori, seria 2014-2016 (afişat 6.12.2013)
- Depunerea lucrărilor metodico-ştiinţifice, pentru seria 2013-2015, se face în perioada 19
–29 august 2014, de luni până vineri, în intervalul orar 8–15:30.
Alte informaţii… (afişat 15.07.2014) - Repartizarea pe coordonatori a profesorilor care au promovat colocviul de gradul I,
seria 2013-2015 (afişat 14.03.2013) - Repartizarea pe coordonatori a învăţătorilor şi educatorilor care au
promovat colocviul de gradul I, seria 2013-2015 (afişat 14.03.2013) - Profesorii înscrişi la colocviul de gradul I, seria 2013-2015 (afişat 22.01.2013)
- Învăţătorii şi educatorii înscrişi la colocviul de gradul I,
seria 2013-2015 (afişat 24.01.2013) - Anunţ colocviu grad I, seria 2013-2015 (afişat 19.12.2012)
- Fişa de înscriere la colocviul de grad I, seria 2013-2015 (afişat 19.12.2012)
- Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul
didactic I, învăţători-educatori, seria 2013-2015 (afişat 19.12.2012)
- Depunerea lucrărilor metodico-ştiinţifice pentru seria 2012-2014,
se face în perioada 19-29 august 2013, de luni până vineri, în intervalul orar 8-15:30.
Alte informaţii… (actualizat 24.07.2013) - Declaraţia de autenticitate (afişat 23.07.2013)
- Repartizarea pe coordonatori a profesorilor care au promovat colocviul de gradul I,
seria 2012-2014 (afişat 29.02.2012) - Repartizarea pe coordonatori a învăţătorilor şi educatorilor care au
promovat colocviul de gradul I, seria 2012-2014 (afişat 29.02.2012) - Învăţători şi Educatori înscrişi la colocviul de gradul I
seria 2012-2014 (actualizat 31.01.2012) - Profesorii înscrişi la colocviul de gradul I seria 2012-2014
(afişat 26.01.2012) - Propuneri de teme generice pentru colocviul de admitere la gradul didactic I,
seria 2012-2014, specializarea învăţători-educatori (afişat 30.11.2011) - Fisa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 012-2014,
educatori/învăţători/institutori/profesori PIPP (afişat 30.11.2011) - Fisa de înscriere la Colocviul de Gradul I, seria 2012-2014, profesori (afişat 30.11.2011)
- Anunţ important! (afişat 30.11.2011)
Grade didactice – gradul II
- 28.08.2018 | PROGRAMAREA LA EXAMENUL DE OBŢINERE A GRADULUI II, SESIUNEA AUGUST 2018, PROBA DIN DATA DE 29 august 2018
Nr. crt. | Specializarea | Sala |
---|---|---|
1 | Psihopedagogie specială | ora 8 sala D 3 bis |
2 | Pedagogie | ora 13 sala D 3 bis |
3 | Psihologie | ora 14 sala D 3 bis |
Nr. crt. | Specializarea | Sala |
---|---|---|
1 | învăţători / institutori/ profesori pentru învățământul primar | ora 8 sala D 301 |
2 | educatori/ institutori/ profesori pentru învățământul preșcolar | ora 8, amf. D IV |
- Gradul II, profesori (afişat 13.07.2017)
- Gradul II, educatori (afişat 13.07.2017)
- Gradul II, învăţători (afişat 13.07.2017)
- Gradul II, învăţători/educatori în învăţământul special (afişat 13.07.2017)
- Gradul II, profesori (afişat 15.07.2016)
- Gradul II, educatori (afişat 15.07.2016)
- Gradul II, învăţători (afişat 15.07.2016)
- Gradul II, învăţători/educatori în învăţământul special (afişat 15.07.2016)
- Repartizare pe sali:(afişat 24.08.2015)
- Informaţii despre taxa pentru gradul II (afişat 21.07.2015)
- Gradul II, profesori, august 2015 (afişat 21.07.2015)
- Gradul II, învăţători-educatori, august 2015 (afişat 21.07.2015)
- Metodologie grad II august 2015 (afişat 21.07.2015)
- La proba scrisă din data de 26 august 2014 intrarea în sala se face la ora 9, este necesar actul de identitate. Pot participa la examen doar persoanele care au taxa plătită. Chitanţa de plată trebuie adusă la secretariatul D.P.P.D. (afişat 19.08.2014)
- Gradul II învăţători-educatori, august 2014 (actualizat 19.08.2014)
- Gradul II profesori, august 2014 (afişat 25.07.2014)
- Informaţii despre taxa pentru gradul II (afişat 25.07.2014)
- Metodologie grad II august 2014 (afişat 25.07.2014)
- Informaţii despre taxa pentru gradul II (afişat 24.07.2013)
- Gradul II profesori, august 2013 (afişat 22.07.2013)
- Gradul II învăţători-educatori, august 2013 (afişat 22.07.2013)
- Metodologie grad II august 2013 (afişat 22.07.2013)
- Rezultate la Gradul II, profesori, august 2012 (afişat 7.09.2012)
- Rezultate la Gradul II, învăţători-educatori, august 2012 (afişat 7.09.2012)
- Gradul II profesori, august 2012 (afişat 19.07.2012)
- Gradul II învăţători-educatori, august 2012 (afişat 27.07.2012)
Grade didactice – Definitivat
- Definitivat profesori, august 2011 (afişat 21.07.2011)
- Definitivat învăţători-educatori, august 2011 (afişat 21.07.2011)
- Elemente de metodologie definitivat şi gradul II, august 2010 (afişat 28.07.2010)
- Definitivat profesori, august 2010 (afişat 22.07.2010)
- Definitivat învăţători-educatori, august 2010 (afişat 22.07.2010)
Echivalări
Echivalarea pe baza ECTS/SECT a învăţământului universitar de scurtă durată conform O.M. 5553 şi O.M. 4111
Rezultatele echivalărilor:
- Rezultate echivalare judeţul Bacău
- Rezultate echivalare judeţul Botoşani
- Rezultate echivalare judeţul Iaşi
- Rezultate echivalare judeţul Neamţ
- Rezultate echivalare judeţul Suceava (2 pagini)
- Rezultate echivalare judeţul Vaslui
Rezultatele la cererile de reevaluare
- Rezultate reevaluare Bacău
- Rezultate reevaluare Botoşani
- Rezultate reevaluare Iaşi
- Rezultate reevaluare Neamţ
- Rezultate reevaluare Suceava
- Rezultate reevaluare Vaslui
- Rezultate reevaluare Iaşi 30.09.2013
Anunţ
(data 4.10.2013)
Listele afişate mai jos cuprind cadrele didactice care pot ridica adeverinţa de echivalare a studiilor.
Adeverinţele se eliberează personal pe baza cărţii de identitate.
Taxa stabilită de către conducerea universităţii pentru procedura de echivalare şi eliberarea actelor aferente este de 200 lei. Taxa se poate achita la casieria Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Programul casieriei este de luni până vineri de la 9-12.
Menţionăm că persoanele marcate cu roşu pot ridica adeverinţele numai în condiţiile în care aduc actele cerute, pentru completarea dosarelor.
- Adeverinţele de echivalare pentru candidaţii din judeţul Bacău
- Adeverinţele de echivalare pentru candidaţii din judeţul Botoşani
- Adeverinţele de echivalare pentru candidaţii din judeţul Iaşi
- Adeverinţele de echivalare pentru candidaţii din judeţul Neamţ
- Adeverinţele de echivalare pentru candidaţii din judeţul Suceava
- Adeverinţele de echivalare pentru candidaţii din judeţul Vaslui
Proiecte
Contact
Universitatea “Al. I. Cuza” Iaşi,
Corp D, Camera D207 | Str. Toma Cozma nr. 3, Iaşi, cod 700554
+40-232-201290; | +40-232-216324
secretariatdppd@uaic.ro
Scoala Doctorala
Conducerea Şcolii Doctorale
Directorul Şcolii Doctorale (DSD) | Consiliul Şcolii Doctorale (CSD) |
---|---|
prof. univ. dr. habil. Ticu CONSTANTIN |
|
Domenii de doctorat
În cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei se organizează studii universitare de doctorat în următoarele domenii:
- Psihologie
- Ştiinţe ale educaţiei
Conducătorii de doctorat şi teme de cercetare
Domeniul PSIHOLOGIE | Domeniul ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI | ||||
---|---|---|---|---|---|
Conducător doctorat | Teme de cercetare | Research Project | Conducător doctorat | Teme de cercetare | Research Project |
Prof. univ. dr. Ion DAFINOIU | Prof. univ. dr. Carmen Mihaela CREŢU | ||||
Prof. univ. dr. Maria Nicoleta TURLIUC | Prof. univ. dr. Constantin CUCOŞ | ||||
Prof. univ. dr. Ticu CONSTANTIN | Prof. univ. dr. Alois GHERGUŢ | ||||
Conf. univ. dr. Mihaela BOZA | Prof. univ. dr. Marius Ciprian CEOBANU | ||||
Conf. univ. dr. Violeta ENEA | Prof. univ. dr. Liliana STAN | ||||
Conf. univ. dr. Ovidiu GAVRILOVICI | Conf. univ. dr. Mariana MOMANU | ||||
Conf. univ. dr. Andrei-Corneliu HOLMAN | Conf. univ. dr. Nicoleta Laura POPA | ||||
Conf. univ. dr. Camelia SOPONARU | Conf. univ. dr. Florin-Vasile FRUMOS | ||||
Conf. univ. dr. Adina Nicoleta KARNER-HUŢULEAC | |||||
Conf. univ. dr. Loredana GHERASIM DIACONU |
Condiţii de admitere |
Secretariat
Program de lucru cu publiculLUNI-VINERI: PAUZA DE MASĂ: |
Pentru a fi bine informaţi despre ceea ce vă interesează, trebuie să luaţi în considerare următoarele precizări:
|
Georgiana Ionela SIMINICEANU Responsabil:
0232-201028 | georgiana.siminiceanu@uaic.ro |
|
|
|
|
|
Administrativ
Fiz. Liliana-Graţiela TIENHOVEN Camera D-217b 0232-201300 gratiela[at]uaic.ro | asf.psihologie[at]uaic.ro |
|
|
||||||
|
|
Florin-Andrei FRANŢ Camera D-214 0232-201295 | florin.frant[at]uaic.ro |
In memoriam
George Văideanu |
Andrei Cosmovici |
Adrian Neculau |
||
Constantin Logofătu |
Stela Teodorescu |
Tiberiu Prună |