Absolvire

Bine aţi venit în secţiunea aferentă finalizării studiilor prin susţinerea eamenelor de licenţă, absolvire sau disertaţie!

Pentru a vă înscrie parcurgeţi etapele accesibile prin apăsarea butonului "Absolvire" () sau să folosiţi meniul din subsolul paginii ().

Această pagină este premergătoare procesului de înscriere care va debuta pe data de 5 septembrie 2022 | 00:00 (perioada de înscriere se va încheia la 6 septembrie 2022 | 11:59). Acesta este conceput în trei etape dar, înainte de a le parcurge, este recomandabilă luarea la cunoştinţă şi a informaţiile regăsite pe această pagină.

În secţiunea Status, accesibilă din meniul "Absolvire" (butonul "sandwich" din stânga sus) sau din meniul de jos puteţi vizualiza evoluţia activităţilor întreprinse.

Documente utile

= valabile pentru sesiunile iunie-iulie 2022, septembrie 2022 şi februarie 2023 =
Examenul de finalizare a studiilor universitare de licență și disertație, sesiunea IUNIE-IULIE 2022 se va susține cu prezență fizică conform planificărilor care vor fi afișate pe site-ul facultății.

În conformitate cu Hotărârea Consiliului Facultății din data de 30.05.2022, înscrierea la examenul de finalizare a studiilor universitare de licență și disertație, sesiunea iunie-iulie 2022 se va realiza online pe Portalul Facultății.

Deşi paginile sunt optimizate a fi vizualizate şi pe telefoane recomandăm folosirea calculatoarelor/laptopurilor.

Primele două etape din meniul de navigare pot fi parcurse anticipat (chiar este recomandabil), astfel că putem merge la ETAPA 1.

Anunţuri

Prima pagină Etapa 1 Etapa 2 Etapa 3 Status Final
Portal | FPSE | UAIC © 2022
joi, 18.08.2022