Absolvire

Formularul a fost activ în perioada 19.02 - 22.02.2024

Bine aţi venit în secţiunea aferentă finalizării studiilor prin susţinerea eamenelor de licenţă, absolvire sau disertaţie!

Pentru a vă înscrie parcurgeţi etapele accesibile prin apăsarea butonului "Absolvire" () sau să folosiţi meniul din subsolul paginii ().

Această pagină este premergătoare procesului de înscriere care va debuta pe data de 19 februarie 2024 | 00:00 (perioada de înscriere se va încheia la 22 februarie 2024 | 12:00). Acesta este conceput în trei etape dar, înainte de a le parcurge, este recomandabilă luarea la cunoştinţă şi a informaţiile regăsite pe această pagină.

În secţiunea Status, accesibilă din meniul "Absolvire" (butonul "sandwich" din stânga sus) sau din meniul de jos puteţi vizualiza evoluţia activităţilor întreprinse.

Documente utile

= valabile pentru sesiunile iunie-iulie 2023, septembrie 2023 şi februarie 2024 =

• În conformitate cu Hotărârea Consiliului Facultății din data de 02.03.2023, înscrierea la examenul de finalizare a studiilor universitare de licență și disertație, sesiunea februarie 2024 se va realiza online pe Portalul Facultății.

• Examenul de finalizare a studiilor universitare de licență și disertație, sesiunea februarie 2024 se va susține cu prezență fizică conform planificărilor care vor fi afișate pe site-ul facultății.

Deşi paginile sunt optimizate a fi vizualizate şi pe telefoane recomandăm folosirea calculatoarelor/laptopurilor.

Primele două etape din meniul de navigare pot fi parcurse anticipat (chiar este recomandabil), astfel că putem merge la ETAPA 1.

Anunţuri

Start Etapa 1 Etapa 2 Etapa 3 Status Final