CERED 2023: Diversitatea ca resursă în educaţie şi în cercetarea educaţională

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației are plăcerea de a vă invita să vă alăturați celei de-a IX-a ediții a Conferinței Naționale de Cercetare în Educație (CERED 2023), cu tema Diversitatea ca resursă în educație și în cercetarea educațională, care va avea loc la Cluj-Napoca (Universitatea Babeș-Bolyai), în perioada 5-7 octombrie 2023.

Această conferință va fi cea mai bună ocazie de a prezenta și împărtăși experiențele dumneavoastră în domeniile educației și a cercetării în educație, într-o atmosferă colegială care poate fi valorificată în plan personal.

În fiecare an, CERED reunește zeci și sute de cercetători din țară și din diaspora, cadre didactice din învățământul preuniversitar & universitar, studenți, reprezentanți ai societății civile, precum și practicieni și decidenți interesați de rezultatele cercetărilor recente din domeniul educației din România. Numărul participanților crește de la an la an, pentru că CERED consacră un rol special networking-ului, valorizând schimbul de informații și idei între persoane un interes special în educație, motiv pentru care sunteți bineveniți în rețeaua CERED.

Evenimentul va avea 4 secțiuni de prezentare:

  • Secțiunea 1, Evoluția în cariera didactică – de la mentoratul pentru inserția profesională la măiestria didactică;
  • Secțiunea 2, Practici educaționale inovative. Dezvoltări contemporane;
  • Secțiunea 3, Provocări și oportunități ale utilizării tehnologiilor digitale în educație;
  • Secțiunea 4, Educația pentru dezvoltare durabilă – asigurarea calității în educație.

Termenul limită pentru înscrierea contribuțiilor este 3 septembrie 2023. Înscrierile se realizează online la adresa web: http://arced.ro/cered/inscriere-cered-2023

Pentru mai multe informații despre CERED 2023, vizitați site-ul web: http://arced.ro/cered