Invitatie evenimente Erasmus Days la UAIC

Cu ocazia initiativei Erasmus Days la nivel european, in zilele de 15 si 16 octombrie echipa Biroului Erasmus organizeaza o serie de evenimente online de promovare a Programului Erasmus in randul studentilor, printre care mentionam:

  1. Concursul “Povestea mea Erasmus in sapte cuvinte” la care fosti si actuali studenti Erasmus sunt invitati sa participe prin transmiterea unei fotografii reprezentative din stagiul lor si identificarea a 7 cuvinte cheie care sa descrie experienta lor Erasmus si care sa inceapa cu literele denumirii programului. Concursul se va desfasura online pe data de 15 octombrie pe pagina de Facebook a UAIC, iar castigatorul va fi desemnat pe data de 16 octombrie. Premiul va consta in materiale promotionale Erasmus. Ne bucuram sa va anuntam ca am primit foarte multe astfel de povesti si va invitam sa le admirati si sa le votati, pe pagina de facebook a UAIC, pe data de 15 octombrie.
  2. Tot pe 15 octombrie, de la ora 13.00, va invitam la o sedinta online de prezentare a mobilitatilor Erasmus de studiu si practica. Intalnirea va fi facuta publica pe pagina si grupul de Facebook Erasmus UAIC. Pentru mai mult informatii urmariti grupul de Facebook Erasmus UAIC (https://www.facebook.com/ErasmusUAIC/), acolo vor fi postate detalii legate de intalnire dar si linkul live-ului de pe youtube, pentru a va putea conecta si chiar adresa intrebari legate de programul Erasmus.
  3. Pentru studentii Erasmus incoming aflati la UAIC si studentii universitatilor partenere pe care ii invitam la Iasi vom organiza un tur ghidat virtual al UAIC, sustinut de domnul profesor Mihai Bulai, coordonator Erasmus la Facultatea de Geografie si Geologie. Evenimentul va avea loc tot pe 15 octombrie la ora 13.00 si va fi facut public pe pagina si grupul de Facebook Erasmus UAIC. Link-ul la care va puteti conecta este https://uaic.webex.com/join/mihai.bulai
  4. Pe data de 16 octombrie ne-am propus sa organizam o sesiune online de testimoniale video ale fostilor si actualilor studenti Erasmus ai UAIC, insa pana la acest moment am primit doar doua materiale. Vom decide miercuri daca putem sa pastram acest eveniment, in functie de numarul de testimoniale pe care le avem pana atunci. Daca dvs sunteti un student care a beneficiat de bursa Erasmus in trecut si doriti sa participati la realizarea unui material video cu o durata recomandata de 5 minute, va rugam sa ne trimiteti acest material pana pe data de 14 octombrie la adresa de email emilia.pascal@uaic.ro

Pentru mai multe detalii urmariti pagina de facebook Erasmus https://www.facebook.com/ErasmusUAIC , sau mesaj unuia dintre coordonatorii Erasmus.

Va asteptam,
Echipa Biroului Erasmus, Uaic si coordonatorii Erasmus, FPSE
Emilia Pascal
Nicoleta Rogoz
Florin Frumos