Skip to content

Bursele de cercetare „Horia Pitariu” 2019-2020

SCHOLARSHIPs for STUDENTS and YOUNG Researching Teams

Vrei să câştigi o bursă de 2.500 ROM şi să participi la cea mai mare Conferinţă de Psihologie Industrială şi Organizaţională organizată de APIO în Mai 2020?

Detalii mai jos si prin link-urile atasate!

Ai timp, în perioada 21 octombrie 2019 – 1 decembrie 2019, să propui un proiect în competiţia Programul de Burse de Cercetare pentru Studenţi “Horia Pitariu”, organizată de Asociaţia de Psihologie Industrială şi Organizaţională (APIO, www.apio.ro).

Proiectele propuse pot fi planuri de cercetare ale lucrărilor de licenţă sau disertaţie (în curs de realizare), studii empirice diverse vizând publicarea rezultatelor în jurnale de specialitate, propuneri de intervenţii organizaţionale cu măsurarea efectelor acestor intervenţii, studii derivate din teze de doctorat sau din alte proiecte de cercetare mai mari aflate în etapa de proiectare etc.

Dacă veţi propune un proiect in competie, veţi avea câteva beneficii importante:

  • aderarea la o comunitate profesională dedicată susţinerii iniţiativelor din domeniul psihologiei muncii şi creşterii calităţii vieţii organizaţionale;
  • posibilitatea de a căştiga una dintre bursele Horia Pitariu pentru realizarea ideii de cercetare la care lucraţi şi, în acest caz,
  • participarea gratuită la Conferinţa Naţională de Psihologie Industrială şi Organizaţională, editia a XX-a.

Detalii despre condiţiile competiţiei şi detalii aici: