Gala pentru Demnitate

Avem deosebita plăcere de a vă invita la Gala pentru Demnitate – Ediția a II-a, singurul eveniment din România care onorează eforturile și rezultatele profesioniștilor care, prin tot ceea ce fac și transmit, luptă pentru demnitatea persoanelor vulnerabile. Ediția din acest an este programată pe 10 Decembrie 2023 (16.00-19.30), la Hotel Internațional – Palas Iași, iar organizatorii au în vedere trei obiective principale:

  • Decernarea Premiilor Ambasador pentru Demnitate (premierea oamenilor din zona Moldovei ce lucrează în sprijinul și pentru demnitatea persoanelor cu dizabilități)
  • Lansarea colecției de cărți din seria Științele Educației JUNIOR – Bufnilă și Lumea copiilor speciali – (autori: Alexandra Maftei și Oana Dănilă), Editura Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași
  • Strângerea de fonduri pentru continuarea programului ”1000 de ore de terapie” (program destinat copiilor și adulților cu dizabilități și, mai ales, familiilor acestora), respectiv demararea proiectului ”Bine Călător”.

Evenimentul festiv de pe 10 decembrie va fi precedat de Conferința Națională Interdisciplinară de Psihopedagogie Specială, programată pe 9 Decembrie, la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Pe lângă aceste momente, la Gala pentru Demnitate participanții se vor putea bucura de momente artistice (recital de pian, violoncel și flaut, spectacol de teatru), dar și de o licitație caritabilă. Printre protagoniștii momentelor artistice vor fi și beneficiarii programului ”1000 de ore de terapie” – ediția 2023.

Accesul este gratuit, în limita numărului de locuri disponibile.

Ne dorim ca această a doua ediție a Galei pentru Demnitate să continue călătoria frumoasă și cu sens începută în Decembrie 2022. Programul 1000 de ore de terapie ne-a ajutat să ajungem acolo unde a fost cu adevărat nevoie de noi, însă ne-a și arătat că e nevoie de un efort susținut, pe termen lung, pentru a ne atinge obiectivele. Mai mult decât atât, la această a doua ediție ne dorim să demarăm proiectul BINE CĂLĂTOR, o extensie a proiectului 1000 de ore de terapie, prin care ne dorim să oferim copiilor și tinerilor vulnerabili din județele Moldovei suportul terapeutic, emoțional, material și social de care au nevoie.

Ne-am bucura să participați și ne-ar onora prezența dumneavoastră! Atașat veți regăsi programul detaliat al Galei pentru Demnitate (10 Decembrie 2023).

Dacă ne puteți fi alături, vă rugăm să confirmați prezența la evenimentele programate pe adresa de e-mail alexandra.maftei@uaic.ro sau telefonic, la 0730589473 (Alexandra Maftei), până pe 3 Decembrie 2023.