Informaţii privind solicitarea cazării pentru candidaţii admişi în sesiunea iulie 2021

📅 29.07.2021

Candidații admiși, care au bifat pe fișa de înscriere la admitere în câmpul „doriți cazare„, dar şi candidaţii care au omis să bifeze, după încheierea etapei a 2-a de confirmare a locurilor îşi vor înscrie pe site-ul facultăţii la categoria CAZARE opţiunile pentru cămine, iar dacă sunt şi caz special, îşi vor încărca documentele cerute pentru acel caz.

Cazurile speciale pot fi cele enumerate la art 14. din Regulamentul de cazare (parte a Regulamentului Servicii pentru Studenţi), sau orfan de ambii părinţi, proveniţi dintr-o casă de copii sau din plasament familial.

Repartizarea locurilor se realizează în funcție de media de la admitere, avându-se în vedere ordinea priorităților din formularul de cazare, până la epuizarea locurilor primite.

Platforma pentru CAZARE, de pe site-ul nostru, se va deschide după încheierea etapei a 2-a de confirmare a locurilor (1 aug. – 28 aug. 2021).

Link acces formular solicitare cazare.

Studenţii care doresc să se înscrie cu solicitare de cazare, pot să o facă până pe 20 august, accesând formularul aferent de pe Portal.

Detalii despre cămine:
locație
tarif orientativ și capacitate cameră