Întâlnește-te la ceai cu un profesionist

  • de

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, te invită Miercuri, 22 Mai 2019, La ceai cu un profesionist!

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Proiectele derulate de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos, iar poveștile acestora pot fi citite dacă accesezi linkurile:

George-Alin PĂTRU – Business Development Manager – Head of MICE, Travis Tourism
Dr. Gabriela ZBOIU – Psihoterapeut Cuplu și Familie, Consilier Dezvoltare Personală, Better Living Solutions Center
Bogdan PUIU – Fondator Soft&Grace și Co-fondator TROC
Sorin RUSU – Consultant Soluții Distribuție – Specialist GIS, E.ON – Delgaz S.A.

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești AICI sau la sfârșitul fiecărei povești.