Sari la conținut

Conferință de lansare proiect – 4 noiembrie 2019

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației are bucuria de a vă invita să participați la conferința de lansare a proiectului Centrul de resurse și dezvoltare în domeniile psihologie și educație CREDD, luni, 4 noiembrie 2019, de la ora 11.30, în sala D 206 a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, corpul D.

Finanțat de către MEN-UMPFE din Proiectul ROSE – Proiectul privind învăţământul secundar – Schema de granturi pentru universitati SGU-N – Runda II, cu o desfășurare de-a lungul a 3 ani (2019-2022), proiectul Centrul de resurse și dezvoltare în domeniile psihologie și educație își propune să ofere studenților Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în special studenților anului I, resursele necesare integrării și adaptării la exigențele vieții academice, prin implicarea activă a acestora în activități remediale, de optimizare a performanței academice, de consiliere și de dezvoltare profesională și personală. Agenda evenimentului:

  • Premisele și importanța unui proiect de creștere a retenției studenților vulnerabili: Conf. dr. Stefan Boncu, Decanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației
  • Activități și oportunități în CREDD: conf. dr. Mariana Momanu, director de proiect, lect. dr. Oana Dănilă, asistent manager

Sunt așteptați, cu interes, toți colegii interesați și cei implicați direct în realizarea activităților proiectului, studenții beneficiari, dar și studenții din anii mai mari de la licență și de la masterat, dornici să devină tutori și să îndrume colegii din anul I.

Sari la conținut