Coordonatori și teme de cercetare

Școala doctorală de Psihologie și Științe ale Educației organizează studii universitare de doctorat în două domenii – PSIHOLOGIE și ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI – în cadrul școlii activând un număr de 20 conducători de doctorat, aparținând celor două domenii de studii.

 

Domeniul PSIHOLOGIE

 

În cadrul Școlii Doctorale de Psihologie și Științe ale Educației, un număr de 12 cadre didactice au primit dreptul de conducere de doctorat pentru Domeniul PSIHOLOGIE.

Mai jos aveți lista membrilor S.D. cu expertiză în domeniul PSIHOLOGIE (în ordinea vechimii în SD) și link-uri către paginile profesionale sau temele de cercetare propuse pentru admiterea la școala doctorală.

 

 

Domeniul ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI

 

În cadrul Școlii Doctorale de Psihologie și Științe ale Educației, un număr de 8 cadre didactice au primit dreptul de conducere de doctorat pentru Domeniul ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI.

Mai jos aveți lista membrilor S.D. cu expertiză în domeniul ȘTIINȚE ALE EDUCAȚIEI (în ordinea vechimii în SD) și link-uri către paginile profesionale sau temele de cercetare propuse pentru admiterea la școala doctorală.